Vi brinner för hudvård!

Sedan 1996 har vi funnits här mitt i centrala Malmö på gågatan. En lugn atmosfär mitt i stadens puls.
Vi arbetar med traditionell hudvård och i våra behandlingar så kombinerar vi effektiva och aktiva produkter med avkoppling.

Tillsammans, utifrån dina önskemål och vår kunskap och erfarenhet, anpassar vi behandlingar och produkter för bästa resultat.
Behöver du någon som hjälper dig med din hud , dina hudvårdsrutiner eller förklarar vilka produkter du bör använda och varför?
Då har du kommit helt rätt.

Hjärtligt välkommen!

MARIE EKANDER

Hudterapeut
Jag är utbildad hudterapeut på Gullstrandsskolan i Landskrona. Jag har arbetat med professionell hudvård sedan 1995 och varit här på Tite sedan 1996. Många år har det blivit men jag tycker fortfarande det är otroligt roligt att gå till mitt jobb med många härliga kunder. Branschen utvecklas ideligen och inget år är det andra likt – Det älskar jag!

Boka Marie

Jag tog min examen från TechFuturum i Landskrona 2010. Jag älskar mitt jobb, det är mycket kreativt och jag får pyssla om och inspirera människor hela dagen. Efter många år på Tite trivs jag fortfarande utomordentligt bra.

Boka Katarina

MAJA

Hudterapeut
Jag utbildade mig till hudterapeut på Landskronas Hud- & Spaterapeututbildning och tog examen vintern 2019. Att få arbeta med hudvård och att möta olika människor som har olika behov gör att arbetet blir roligt och varierande. Intresset jag har för att inspirera och ge råd kring att ta hand om sin hud har gjort att jag efter examen startade en hudvårdsblogg.

Boka Maja

HELENA PETERSSON

Hudterapeut
Jag har jobbat på Tite sedan februari 2016 då jag precis tagit examen från Hud- och Spautbildningen i Landskrona. Allt är kul med det här jobbet! Att ta hand om människor, få arbeta kreativt samtidigt som jag får träffa nya personer och umgås med de finaste kollegor som finns!