Brow lamination. Behandlingen för dig som tycker om att lägga lite extra tid på dina bryn och som vill ha markerade och uppborstade bryn.En naturlig permanent som ger dina bryn ett lyft, ökad volym och fyllighet som håller i 4-6 veckor. I behandlingen ingår färgning och plockning samt avslutande keratin booster som bygger upp och vårdar brynen. I behandlingen använder vi oss utav Combinals produkter.
Tänk på att inte använda vatten och olja på dina bryn 24 timmar efter avslutad behandling.
Bra att ha en brynborste hemma då brynen kräver att de borstas uppåt.

Lash lift är en naturlig och fräsch permanent böjning av fransarna som håller i 4-6 veckor. Vi arbetar med märket Combinal som på ett skonsamt sätt bygger upp och reparerar dinafransar med keratin booster. Behandlingen tar mellan 60 till 75 minuter och för bästa resultat rekommenderar vi dig att samtidigt boka färgning av fransarna.

När vi färgar fransar och bryn så jobbar vi med Refectocils skonsamma färg. Vi plockar eller vaxar ögonbryn. Färgen håller i ca 4-6 veckor beroende på hårkvalité. Solbadande kan göra att det bleks snabbare och håller sämre. Vid brynfärg och formning så anpassar vi färg och form efter dina önskemål och egna förutsättningar så som ansiktsform och hårets växtriktningar.

Lash Lift & Brow Lift Duo

1690 kr 90 min
Lash Lift & Brow Lift Duo inkl keratin & färgning av fransar och bryn

Brow Lift

795 kr 60 min
Brow Lift inkl brynfärgning och formning

Lash Lift med keratin

795 kr 60 min

Brynformning

295 kr 30 min

Fransfärgning

395 kr 30 min

Brynfärgning och formning

395 kr 30 min

Lash Lift med keratin inkl fransfärgning

895 kr 75 min

Frans- och brynfärgning inkl. formning

495 kr 45 min

Fransfärgning och formning av bryn

425 kr 45 min