I våra skräddarsydda ansiktsbehandlingar så anpassar vi produkterna och disponerar tiden efter hudens behov. Ju längre behandlingstid desto mer innefattar varje moment.
Om du har mycket orenheter välj gärna en längre behandling så vi hinner rengöra din hud ordentligt. Givetvis så kan du även välja en längre behandling om du vill ha mycket massage, fukt eller helt enkelt bara vill ha en lång skön behandling. Du väljer!

Våra skräddarsydda ansiktsbehandlingar

Facemapping

195 kr 15 min
En kartläggning över din hud och vad den behöver.
Gratis vid köp av produkter.

30 min

495 kr

En hög intensiv halvtimme som anpassas helt efter dina prioriterade önskemål. För dig som vill ha en snabb behandling med fokus på en specifik sak som exempelvis: fukt, lokal acne, lokal portömning, lyster etc.

60 min

725 kr

Rengöring
Peeling
Ånga
Massage
Portömning
Mask

75 min

795 kr

Brynplock
Rengöring
Peeling
Ånga
Massage
Portömning
Mask

90 min

845 kr

Brynplock
Rengöring
Peeling
Ånga
Massage
Portömning
Mask

Att tänka på före behandling
• Kom gärna 5 minuter före bokad tid. Det kan vara skönt att sitta ner en stund och ta ett par djupa andetag innan det är dags för din behandling.
• Om du får förhinder önskar vi din avbokning senast dagen före. Ej avbokad tid debiteras med halva summan.
• Om du vid tiden för din ansiktsbehandling drabbas av munsår (herpes) ser vi gärna att du bokar om tiden. Slå oss en signal så ordnar vi det tillsammans.
• Om du har allergier eller överkänslighet uppskattar vi om du meddelar detta när du bokar din tid. På så sätt hinner vi i lugn och ro gå igenom samtliga produkter och din behandling blir inte lidande.