Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer

Fuktboost med vitamin C

Den nya mjukgörande BioLumin-C Gel Moisturizer är en svalkande och skyddande gel laddad med samma ultrastabila C-vitamin som finns i de tidigare favoriterna: BioLumin-C Serum och BioLumin-C Eye Serum. Den passar alla hudtyper och hudtillstånd och är perfekt för trött hud. Gelen ger huden en hälsosam och fräsch lyster med jämnare struktur.

Dermalogica BioLumin-C Serum

Lystergivande c-vitaminserum

Ett högpresterande serum som arbetar tillsammans med hudens egna försvarsmekanismer, som resulterar i en hud med mer lyster och jämnare struktur. Med hjälp av cellförnyande ingredienser och maximal dos av vitamin c blir också hudytan jämnare och elasticiteten förbättrad.

Dermalogica BioLumin-C Eye Serum

Boosta huden runt ögonen

Biolumin-C Eye Serum vårdar och behandlar ögonområdet under dygnets alla timmar. Det motverkas de synliga åldersförändringar som orsakas av omgivande miljöfaktorer och den dagliga mimiken. Serumet innehåller C-vitmainkomplex som effektivt jämnar ut pigmentering, förbättrar spänst och bygger upp fukthalt.

Bioline

Just nu! Primaluce Trial Kit på köpet när du köper valfria produkter från Bioline för minst 800 kr.

Innehåller:
Primaluce serum 5 ml
Primaluce Cream 8 ml
Primaluce Mask 20 ml

Smooth Affair – Illuminating Glow Face Primer

Jämnar ut hudtonen och ger milt skimmer. Använd den ensam för en lätt pärlfinish eller under din mineralfoundation. Passar alla hudtoner och hudtillstånd.

Pris 565 kr

Nyckelingredienser
• Kokosnötsolja: Närande och skyddande olja som även återfuktar huden.
• Hyaluronsyra: binder fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt.
• Sheasmör: Lugnar och återfuktar huden. Skyddar huden mot fuktförlust.

Hur man använder
Använd Smooth Affair Illuminating Glow som en primer innan applicering av foundation. Blanda gärna Smooth Affair med flytande foundation som Glow Time BB Cream eller Liquid Minerals eller för mindre täckande resultat.

Glow Time BB Cream

Multifunktionell BB-creme som kombinerar foundation, concealer, solskydd och mjukgörare. Med hjälp av mineraler som anpassar sig efter hudtonen täcker Glow Time blemmor, minimerar porer och döljer fina linjer. Extrakt av grapefrukt och äpple ger ökad lyster, tonar ut pigmenteringar och gör hudytan mjuk och jämn. Glow Time ger SPF 25. Glow Time BB 9 ger SPF 17.

Pris 545 kr

Hur man använder
Tryck ut en mängd (en ärtas storlek) på handryggen. Fördela sen ut Glow Time över ansiktet. Applicera med flocked Sponge eller Blending Brush för önskat resultat. Glow Time kan även användas under ögonen som en concealer.

Glow Time Blush Stick

Multistift som enkelt bygger upp färg på partier i ansiktet du vill framhäva såsom kinder, ögon och läppar.

Pris 445 kr

Hur man använder
Applicera på äppelkinder och tona utåt/uppåt längs kindbenet med Blending Brush. På mindre partier rekommenderas att tona med Sculpting Brush.

Purepressed Eye Shadow Single

Ögonskuggor i läckra färger som är enkla att tona och blanda. Singelskuggorna finns i många snygga nyanser från Dawn till Dusk och allt däremellan. De som sitter där de ska, timme efter timme. Använd dem även som eyeliner och för att sätta färg på ögonbrynen.

Pris 225 kr

Hur man använder
Fukta penslar med Hydration Sprays för intensivare färger. Använd Eyeliner Brush eller Detail för att även använda ögonskuggorna som eyeliner.

Retractable Brow Pencil

Mjuk ögonbrynspenna med tunn spets för bästa precision och som ger hår-lika streck. I andra änden finns en praktisk borste som lägger ögonbrynen på plats. Pennan finns i tre naturligt bruna färger som är vattenresistenta och ger ett hållbart resultat.

Pris 265 kr

Hur man använder
Applicera först färgen och borsta därefter igenom ögonbrynet med den tillhörande borsten.

Purelash Mascara

Passar den allra känsligaste bäraren perfekt. Upplev volym på ett skonsamt sätt. Milda vaxer skyddar svaga och ömtåliga fransar samtidigt som kamomill lugnar.

Pris 225 kr

Hur man använder
Applicera först en tunt lager PureLash Extender and Conditioner. Lägg därefter på mascara innan primern torkat. Vicka mascaraborsten fram och tillbaka mot fransroten vid applicering.

Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick

Stilfulla läppstift med doft och smak i en härlig kombination av vanilj och björnbär. Förpackad i snygg guldhylsa med praktisk magnetisk förslutning.

Pris 390 kr

Hur man använder
Exfoliera läpparna med Sugar & Butter innan du applicerar Triple Luxe Lipstick för att ge dina läppar en snyggare finish. Lägg Lip Pencil längs läppkontur och/eller under Triple Luxe Lipstick för att fördjupa färgen och göra den mer hållbar.