Om TITE Professionell Hudvård

Vilka är vi och vad gör vi?

Behöver du någon som hjälper dig med din hud, dina hudvårdsrutiner eller förklarar för dig vilka produkter du bör använda och varför? Då har du kommit rätt. Mitt i centrum, på gågatan hittar du oss.

Vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud.

MARIE EKANDER

Jag är utbildad hudterapeut på Gullstrandsskolan i Landskrona. Jag har arbetat med professionell hudvård sedan 1995 och varit delägare i tite sedan 1996. Många år har det blivit men jag tycker fortfarande det är otroligt roligt att gå till mitt jobb. Branschen, utvecklas ideligen och inget år är det andra likt – Det älskar jag!

LISEN HEDQUIST

Min utbildning till hudterapeut gick jag på CIDESCO Kosmetologskolen i Köpenhamn 2002. Jag började arbeta här på tite 2003 och blev ett par år senare delägare i salongen. Jag är estetiskt lagd och dras till allt som är vackert. Denna branschen passar mig utmärkt då mycket handlar om proportioner, symmetri och färg. Att arbeta med händerna är otroligt tillfredsställande men det jag älskar allra mest med mitt yrke är alla fantastiska människor jag fått lära känna genom åren!

KATARINA RANSBÄCK

Efter att ha tagit min examen från hudvårdsutbildningen TechFuturum i Landskrona 2010 började jag jobba tillsammans med Marie och Lisen på tite hudvård. Jag trivs utomordentligt bra med mitt jobb och jag kan inte tänka mig att göra något annat.

Pin It on Pinterest