Om TITE Professionell Hudvård

Vilka är vi och vad gör vi?

Behöver du någon som hjälper dig med din hud, dina hudvårdsrutiner eller förklarar för dig vilka produkter du bör använda och varför? Då har du kommit rätt. Mitt i centrum, på gågatan hittar du oss.

Vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud.

MARIE EKANDER

Jag är utbildad hudterapeut på Gullstrandsskolan i Landskrona. Jag har arbetat med professionell hudvård sedan 1995 och varit här på tite sedan 1996. Många år har det blivit men jag tycker fortfarande det är otroligt roligt att gå till mitt jobb med många härliga kunder. Branschen utvecklas ideligen och inget år är det andra likt – Det älskar jag!

HELENA PETERSSON

Jag har jobbat på tite sedan februari 2016 då jag precis tagit examen från hud-och-spautbildningen i Landskrona. Allt är kul med det här jobbet! Att ta hand om människor, få arbeta kreativt samtidigt som jag får träffa nya personer och umgås med de finaste kollegor som finns!

KATARINA RANSBÄCK

Jag tog min examen från TechFuturum i Landskrona 2010. Jag älskar mitt jobb, det är mycket kreativt och jag får pyssla om och inspirera människor hela dagen. Efter många år på tite trivs jag fortfarande utomordentligt bra.

Pin It on Pinterest