Ansiktsbehandlingar / 30-90 min

Skräddarsydd Hudvård – Ansiktsbehandlingar

Vår egna speciellt framtagna behandling där vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud. Ett bra val för dig som vill lära dig mer om din hud och samtidigt få hjälp med val av produkter och hudvårdsrutiner. Om det är en ordentlig rengöring av huden du önskar så rekommenderar vi dig att välja åtminstone 60 minuter för att allt ska hinnas med och bli ordentligt gjort.

Vill du boka en 30 min microbehandling behöver vi inte i förväg veta vilken av de olika du vill göra. Det räcker att du bokar en tid. Gemensamt kommer vi vid behandlingstillfället fram till vilken behandling som passar just dig

Exfoliering En behandling för dig med glåmig, tilltäppt, solskadad eller hyperpigmenterad hud. Reducerar fina torrhetslinjer och stora porer samtidigt som huden prepareras med A- C- E och D vitamin.

Lokal akne Det är skillnad på tilltäpptheter och akne. Detta är en behandling för en inflammerad hud med finnar och s.k innebrännare. Lugnar, läker och verkar anticeptiskt. detta är en kort behandling och lämpar sig bara om du har mindre problemområden. För mer heltäckade behandling rekommenderar vi den 75 minuter långa skräddarsydda ansiktsbehandlingen.

PortömningEn behandling för dig med pormaskar eller tilltäpptheter. En kort förberedande behandling innan orenheter avlägsnas. Detta är en kort behandling och lämpar sig enbart om du har små områden (tex näsa elller haka) som ska behandlas. Önskar du portömning i hela ansiktet rekommenderar vi den 75 minuter långa skräddarsydda ansiktsbehandlingen.

Intensiv Fukt – Återfuktar yttorr hud och hjälper till att stärka hudbarriären.

 

Priser

  • 20 min / 425 kr
  • 45 min / 595 kr
  • 60 min / 675 kr
  • 75 min / 725 kr
  • 90 min / 775 kr

Pin It on Pinterest